Met Grace Gabriel Ofodile, Queen of Africa op nieuwe trainingslocatie!


Woensdagavond heeft MR Team v Velzen voor het eerst getraind bij BC Pijnacker. De jeugd bij BC Delft groeit gestaag waardoor de gebruikelijke trainingsbaan op woensdag een beetje in de verdrukking kwam te zitten. Bij BC Pijnacker vonden we gelukkig een gewillig oor en konden we gelijk aan de slag.

Woensdag dus op de nieuwe locatie gestart en dat voelde direct goed. Bij Pijnacker werden we hartelijk verwelkomd en de spelers vonden het duidelijk leuk een aantal nieuwe gezichten in de zaal aan het werk te zien. Bovendien kwamen er af en toe nieuwe zaken langs die zeker uitdagen. Aan het eind van de avond is er bovendien gelegenheid samen wat te spelen, dus dit gaat helemaal goed komen.

Deze week was al weer de derde en laatste keer dat Grace Gabriel Ofodile (Nigeria) te gast was en meetrainde. Grace was de laatste weken in Nederland als onderdeel in de voorbereiding op haar deelname aan de Olympische spelen. Ze traint onder andere bij de MR badminton opleidingen op weg naar haar doel. Grace is geen onbekende in badmintonnend Nederland want ze is afgelopen seizoenen niet zonder succes uitgekomen voor Roosterse BC. Seizoen 2013/2014 zelfs in de eredivisie met een heel fraai resultaat waar Kyra en Tatum nog even van mogen dromen om dat te evenaren.  

 

Doordat de beschikbare ruimte het toe laat gelijk maar wat nieuwe warming-up oefeningen er in gegooid. Een leuke begin van een nieuwe periode voor het team!

foto's - Grace Gabriel (Nigeria)

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme