Domper op de feestvreugde

Domper op de feestvreugde na mooie start op de RSK

Helaas hebben we vervelend blessure nieuws te melden na de mooie start aan de Regio SeniorenKampioenschappen (RSK). De meiden waren dolblij weer samen aan de dubbel te kunnen beginnen bij de RSK van Zuid-West Nederland nadat Tatum de laatste maanden door een shint splints blessure gas terug had moeten nemen.

Nu de laatste weken herstel in zicht was en de eerste trainingen en competitiewedstrijden er al weer op zaten, waren Tatum en Kyra blij dat ze weer samen deel konden nemen aan de RSK. Letterlijk alles werd uit de kast getrokken, zelfs een nieuw jurkje ontbrak niet, maar helaas bij een nipte voorsprong bij de start van het damesdubbelonderdeel sloeg het noodlot toe en lag Tatum ineens op de baan.

Na de eerste pijn weggeslikt te hebben leek het er even op dat het wel goed zou komen maar niets bleek minder waar en er zat niets anders op de wedstrijd op te geven.

Naderonderzoek door een orthopedisch chirurg heeft woensdag uitgewezen waar we al bang voor waren: Een afgescheurde kruisband.

Zoals onze trouwe volgers zich voor kunnen stellen sloeg dit nieuws bij Tatum, Kyra en Leonard in als een bom. Ons hele project waar we samen zoveel energie in steken maar ook ongelofelijk veel plezier aan beleven kwam abrupt tot stilstand: Tatum zal gedurende lange tijd uitgeschakeld zijn voor onze geliefde badmintonsport.  Na het nodige tranen tijdens de gezamenlijke woensdag trainingsavond was het tijd voor bezinning, hoe nu verder? 

Ons project gaat door, Leonard en Kyra trainen in de komend periode door en Tatum wordt waar mogelijk meegenomen in alle bezigheden.  Zelf spelen zal er gedurende lange tijd niet inzitten voor Tatum maar andere bezigheden worden zo snel mogelijk weer opgepakt. Een geplande gezamenlijke badminton Clinic in het nieuwe jaar zal zeker gaan lukken.

Voor de verder in of aan- vulling tijdens trainingen en toernooien nemen we nog even de tijd om te bedenken wat de mogelijkheden zijn. Daarover later meer.

Tot snel,

Tatum, Kyra en Leonard! 

 

Related Articles

Spontaan Ontstaan
Free Joomla templates by Ltheme